×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

Ski wear for fashionistas

Posted on1 Month ago
Spara som favorit0

Att behålla stilen i väder och vind är inte lika lätt som det kan se ut. När du behöver anpassa kläder efter väder börjas det ofta tummas på färgval, passform och design. Sådant som egentligen är det viktigaste när vi köper andra kläder? Vi tycker inte att man ska behöva välja, därför har vi valt ut ett sortiment av produkter som kombinerar både mode och funktion. Vi väljer helt enkelt att behålla stilen i vinter! 

Är du en klassiker som helst inte mixtrar med färger och gärna väljer abstrakta mönster? Ställer du ofta frågan "Den här var jättefin, har ni den i svart?" Ja, då är du helt klart en klassisk stilåkare av rang. Då rekommenderar vi ett par klassiska Bally kängor, för hur många år håller inte dessa skor? Ett set från Peak Performance eller J.Lindeberg som är sobert skräddade för en look som går under radarn. 

Tycker du att det är tråkigt med svart och att vintern redan är tillräckligt mörk som den är? Ja, men satsa då på lite färg och mönster i skidbacken. Du blir enkel att känna igen, skänker många leenden och du blandar aldrig ihop dina kläder med andras på afterskin! Vi satsar på rosa toner, blommiga mönster och positivt tänkande. Om du inte är 100% färgtokig kan du enkelt börja med en accessoar eller detalj i en sprakande färg! Kolla in Marimekko, Inuikii och Peak Performance för inspiration denna vinter.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Sign in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Sign in

Please sign in first.

Logga in