×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

COVID19 - Information i rådande situation

För oss på Nobo Design är det självklart att vi värnar om välmående för både kunder och medarbetare. Vi hoppas att allt är bra med er och era kära!

 
Som er alla är även vi oroliga för de konsekvenser som COVID-19/Corona situationen medför. Vi följer självklart lokala myndigheters och WHOs riktlinjer kring viruset och tar situationen på största allvar. Vi har förstärkt rutiner gällande god handhygien och sjukdomssymtom för både medarbetare och tredjepart.
 
Prioritet är att säkerställa välmåendet av både medarbetare och kunder. Vi vill att ni ska känna er säkra när ni handlar hos oss på Nobo! För tillfället fungerar allt som det ska och våra order skickas ut som vanligt. Vi kommer göra vårt allra bästa för att möta kunders efterfrågan i denna tid. Som vanligt finns det möjlighet att välja fraktsättet DHL Express som innebär att du får ditt paket levererat direkt till dörren, postombud eller arbetsplats. Du väljer detta enkelt genom att svara på ett SMS från DHL Express när vi har skickat ditt paket.
 
Samtidigt försöker vi leva så normalt som möjligt och stöttar de näringsidkare som finns i vår omgivning genom att fortsätta konsumera efter förmåga. Vi köper take-away, presentkort som kan användas vid senare tillfälle, vi handlar via nätet och slutar inte att leva!
 
Vi ber er att fortsätta stötta oss och andra småföretagare genom denna kamp, tillsammans kommer vi att ta oss igenom det. Vi erbjuder hemleverans, vi finns tillgängliga via kundtjänst och vi gör allt för att anpassa oss efter rådande situation. Har ni fler frågor kring hur vi hanterar situationen är ni varmt välkomna att höra av er till oss via mejl eller telefon. Vårt mål är att svara er så snabbt som möjligt!
 
Ta hand om varandra!

58cc90eb-d266-4ae7-8d73-f1510695c051.png

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in