×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

Välgörenhet

FASHION WITH A MISSION!

GCF Ada & Beda Göteborg

Nobo Design är med och stödjer den ideella och lokala föreningen Ada & Beda i Göteborg. Den är en av åtta medlemsföreningar som är kopplade till patientorganisationen Gynsam. Gynsam är det påtryckande organet som kan verka som remissinstans. Gynsam har informationsansvaret och ansvaret att sprida kunskap inom gyncancerområdet. Ada och Bedas uppgift är främst att vara ett stöd för kvinnor med gynekologisk cancer. Genom att arrangera medlemsmöten och olika aktiviteter kan medlemmarna träffas, lära känna varandra och stödja varandra. Även anhöriga och andra intresserade kan vara medlemmar i föreningen. Om du vill vara med och påverka vården för kvinnor med gynekologisk cancer, kan du göra detta genom att ge en gåva till stödföreningen Ada och Beda.

Logga_GCF_AdaoBeda.jpg_2

GCF Ada & Beda Göteborg c/o Bea Andreasson Lindberg
Önnereds Bryggväg 69D
421 57 Göteborg
031-69 18 03
bea.andreasson@posten.se
Postgiro 25 79 48 - 0 

Skänk en summa. Stor som liten. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Gör skillnad, det gör vi! Var med och bekämpa gyncancer du med!

We Can Cure Cancer

Nobo Design är med och stödjer den ideella och lokala föreningen We Can Cure Cancer i Göteborg. Ideell förening We can cure cancer startades under våren 2011 i syfte att samla in pengar till forskningen inom äggstockscancer.

Ideell förening - We Can Cure Cancer
Gibraltargatan 2
411 32 GÖTEBORG
www.wecancurecancer.se
wecancurecancer@gmail.com
Org. nr. 802458-7852
Bankgiro 741-6993

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in