×

Lediga tjänster

Är du vår nya kollega? Följande tjänster är tillgängliga för ansökan.

 

VI SÖKER MODELL

Har du ett flexibelt schema dagtid och vill jobba lite extra? Bor du i Göteborg och gillar att stå framför kameran? Då kanske du passar som modell för Nobo Design! Tidigare erfarenhet är ett plus men inget måste. I din ansökan ska det ingå en kort presentation om dig själv, helkroppsbild framifrån och bakifrån. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Det här letar vi efter:

  • Kvinna mellan 20-30 år
  • Du ska vara 170 cm eller längre
  • Storlek XS – S

Skicka in din ansökan här  

 

FÖR STUDENTER

Är du som student intresserad av att göra ditt examensarbete eller praktik hos oss? Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Nobo Design är en ”premium brand store” online. Vi har funnits sedan 2010 och befinner oss i en spännande expansionsfas. Vi är en renodlad webbshop med kontor och lager i Västra Frölunda, Göteborg. I dagsläget har vi ungefär 50 olika varumärken i vår varumärkesportfölj. Vi är ett relativt litet familjeföretag vilket innebär att man som praktikant får hjälpa till och vara delaktig i många olika delar i verksamheten så som in- och utleveranser, kundtjänst, inköp, assistera och förbereda fotograferingar, lagerarbete etc.

Vi söker dig som vill praktisera i ett snabbt växande modeföretag. Vi ser helst att praktiken är kopplad till en utbildning alternativt går via arbetsförmedlingen. Vi ser gärna att du som person är:

  • Modeintresserad
  • Effektiv
  • Ordningsam
  • Flexibel

Praktikperiodens längd kan variera, vi hittar något som passar oss båda. Vi tar löpande emot praktikanter.

Skicka in din ansökan som student här  

 

Meny

Inställningar

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Logga in