×

Lediga tjänster

Är du vår nya kollega? Följande tjänster är tillgängliga för ansökan.

 

VI SÖKER LAGERARBETARE

Vi letar efter dig som inte är rädd för att ta initiativ, du har lätt för att samarbeta och en förmåga att se vad dina kollegor behöver hjälp med. Du är positiv, lösningsorienterad och ansvarsfull. Du behärskar svenska både i tal och skrift obehindrat. Du är effektiv och prestigelös samt gillar varierande arbetsuppgifter och vill jobba i ett snabbt växande e-handelsbolag. 

Som lagerarbetare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara orderhantering, kundtjänst samt hantering av returer och inleveranser. Du kommer ha daglig kontakt med och ofta personliga möten med våra kunder, du är därför serviceminded och ser till att alltid ge våra kunder den bästa upplevelsen. Du är noggrann och säkerställer att alla paket går ut i tid. Du är stresstålig och ser till att flödet ute på lagret flyter på. Du ser till att våra inleveranser hanteras så snabbt som möjligt, märker varor och förbereder inför fotografering. 

Har du tidigare erfarenheter av butiks- eller lagerarbete på ett e-handelsbolag och ett intresse för mode och design är det ett plus. 

Tjänsten:

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Göteborg

Är du den vi söker? Skicka din ansökan nedan senast den 29 februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I din ansökan ska ditt CV och ett personligt brev ingå.

Skicka in din ansökan här  

 

VI SÖKER MODELL

Har du ett flexibelt schema dagtid och vill jobba lite extra? Bor du i Göteborg och gillar att stå framför kameran? Då kanske du passar som modell för Nobo Design! Tidigare erfarenhet är ett plus men inget måste. I din ansökan ska det ingå en kort presentation om dig själv, helkroppsbild framifrån och bakifrån. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Det här letar vi efter:

  • Kvinna mellan 20-30 år
  • Du ska vara 170 cm eller längre
  • Storlek XS – S

Skicka in din ansökan här  

 

FÖR STUDENTER

Är du som student intresserad av att göra ditt examensarbete eller praktik hos oss? Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV.

Nobo Design är en ”premium brand store” online. Vi har funnits sedan 2010 och befinner oss i en spännande expansionsfas. Vi är en renodlad webbshop med kontor och lager i Västra Frölunda, Göteborg. I dagsläget har vi ungefär 50 olika varumärken i vår varumärkesportfölj. Vi är ett relativt litet familjeföretag vilket innebär att man som praktikant får hjälpa till och vara delaktig i många olika delar i verksamheten så som in- och utleveranser, kundtjänst, inköp, assistera och förbereda fotograferingar, lagerarbete etc.

Vi söker dig som vill praktisera i ett snabbt växande modeföretag. Vi ser helst att praktiken är kopplad till en utbildning alternativt går via arbetsförmedlingen. Vi ser gärna att du som person är:

  • Modeintresserad
  • Effektiv
  • Ordningsam
  • Flexibel

Praktikperiodens längd kan variera, vi hittar något som passar oss båda. Vi tar löpande emot praktikanter.

Skicka in din ansökan som student här  

 

Meny

Mitt konto

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Logga in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Logga in