×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

Om Nobo Design

Välkommen till Nobo Design

Nobo Design är ett familjeägt företag som grundades hösten 2010. Vårt showroom, kontor och lager hittar du i Västra Frölunda strax utanför Göteborg, dit du som kund alltid är välkommen.

Mode är för oss förknippat med lust och glädje och känslan av att få bära fina plagg vill vi ska ge en härlig och magisk upplevelse. Därför har vi handplockat vårt sortiment med omsorg från välkända och unika designers, såväl skandinaviska som mer internationella. I vår butik hittar du exklusiva varumärken, bl a By Malene Birger, Busnel, Filippa K, Totême, Lexington, Anine Bing, Neo Noir, Dagmar och tillsammans erbjuder vi kläder, accessoarer och skor för dig som är stil- och kvalitetsmedveten.

Personlig service är vårt ledord! Vi är stolta över alla våra fina omdömen som vi får från nöjda och glada kunder. Ta gärna del av dem på vår förstasida.

För oss är det viktigt att du känner att det är enkelt, tryggt och personligt att handla hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Du når oss enklast på telefon 031 – 760 06 32 eller info@nobodesign.se

Välkommen till Nobo Design!

PWinPS – Anmäl dig redan idag!

KOMPETENSUTVECKLING

Lär mer, inspireras och få tips!

Om klädernas betydelse utifrån ett kommunikations- och ledarskapsperspektiv oavsett om arbetet och möten sker on-line eller on-site.

Livet förändras och nu är en bra tid att se över sin garderob. Detta är en praktisk kurs för kvinnliga ledare/medarbetare och som har behov av att se över klädstilen, lära mer om styling och skapa en hållbar garderob.

Under kursen får du lära mer om på vilket sätt dina kläder utgör en viktig del i det du kommunicerar. Du kommer att få ökad förståelse för klädernas betydelse i möten med andra människor. Du får också inspiration och tips på trender och styling som är relevanta för att vara rätt klädd på jobbet. En kurs du kommer att ha nytta av i ditt självledarskap.

Kursen genomförs digitalt vid två tillfällen á 90 minuter med individuell övning emellan de båda tillfällena.

Efter avslutad kurs Har du fått en ökad förståelse för de budskap som dina kläder sänder och hur du kan dra nytta av det när du skapar en garderob som håller över tid och som fungerar på jobbet när tid är en bristvara. Du har också fått ta del av aktuella business trender och användbara stylingknep.

Nästa kurstillfälle: September 2021

Anmäl ditt intresse här!

Om kursen: Kursen genomförs som ett samarbete mellan Malin Augustsson och Birgitta Augustsson på NOBO DESIGN och Christel Bäckström på BACKSTROM iMPACT.

Har du frågor eller funderingar hör gärna av dig till oss på 031-7600632.

Menu

Settings

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Sign in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Sign in

Please sign in first.

Logga in