×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

Om Nobo Design

Välkommen till Nobo Design

Nobo Design är ett familjeägt företag som grundades hösten 2010. Vårt showroom, kontor och lager hittar du i Mölndal strax utanför Göteborg, dit du som kund alltid är välkommen.

Mode är för oss förknippat med lust och glädje och känslan av att få bära fina plagg vill vi ska ge en härlig och magisk upplevelse. Därför har vi handplockat vårt sortiment med omsorg från välkända och unika designers, såväl skandinaviska som mer internationella. I vår butik hittar du exklusiva varumärken, bl a By Malene Birger, Busnel, Filippa K, Totême, Lexington, Anine Bing, Neo Noir, Dagmar och tillsammans erbjuder vi kläder, accessoarer och skor för dig som är stil- och kvalitetsmedveten.

Personlig service är vårt ledord! Vi är stolta över alla våra fina omdömen som vi får från nöjda och glada kunder. Ta gärna del av dem på vår förstasida.

För oss är det viktigt att du känner att det är enkelt, tryggt och personligt att handla hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Du når oss enklast på telefon 031 – 760 06 32 eller info@nobodesign.se

Välkommen till Nobo Design!

Menu

Settings

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Sign in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Sign in

Please sign in first.

Logga in