×
Favoriter
Klicka här för att visa mer styles
No produts were found.

Leverans

  • Alltid snabba leveranser 1 - 2 dagar
  • Möjlighet att följa ditt paket på väg
  • Personlig kundtjänst att ringa till

FRAKTFRITT ÖVER 500 KR INOM SVERIGE

Sverige

Vi bjuder på frakten vid köp överstigande 500 kronor. I annat fall 39 kronor/sändning.

Norden - Danmark, Finland, Norge

Besök nobodesign.com / Visit nobodesign.com

EU & International 

Besök nobodesign.com / Visit nobodesign.com

AVISERING

När din order är packad och klar aviseras du via e-post att paketet är på väg och du kan enkelt se var ditt paket befinner sig. Så snart paketet anlänt till ditt närmaste utlämningsställe, skickas en sms-avisering var du ska hämta paketet.

LEVERANSTID

Din order skickas inom 1-2 arbetsdagar. Normalt har du din leverans dagen efter att vi skickat. Bor du i norra Sverige tar det oftast ett par extra dagar.

LEVERANSSÄTT

Våra leveranser sker med DHL, PostNord, UPS och DHL Express.

TRANSPORTSKADOR

Om paketet och/eller varan är skadat när du hämtar ut det skall den reklameras det direkt hos utlämningsstället. Hör också av dig till vår kundtjänst 031 – 760 06 32.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Ej uthämtade paket omfattas ej av ångerrätten enligt lagen om distansavtal. Om du inte hämtar ut ditt paket i tid debiteras en kostnad på 375 kronor. Avgiften motsvarar de faktiska kostnader som uppkommit i samband med detta. Utlämningsstället förvarar paketet i 14 dagar innan det går i retur. Om du ångrat ditt köp rekommenderar vi att du hämtar ut paketet och skickar tillbaka det med retursedeln vi bifogat. Då betalar du endast returavgift och ej för det högre beloppet ”ej uthämtat paket”.

FÖLJ DINA PAKET

Alla paketleveranser i en app.

Mina paket är en app för dig som handlar varor via nätet och vill kunna följa dina leveranser på ett och samma ställe. Istället för att spåra dina paket manuellt på transportörernas olika spårningssidor, samlas och spåras de automatiskt direkt i appen.

I Mina Paket kommer du initialt att se alla paket som hanteras via Unifauns system, oavsett transportör, samt paket med DHL, Bring och DB Schenker. Mina Paket arbetar kontinuerligt med att ansluta fler transportörer, appen är öppen för alla transportörer som vill ansluta sig.

Dina paket läggs till automatiskt.

Genom att koppla ditt mobilnummer och/eller e-postadress som används när du handlar på nätet till Mina Paket kommer paket som skickas till dig automatiskt läggas till och spåras i appen.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_13google-play-badge-300x89.png

Minapaket_screen.png

Menu

Settings

Skapa ett gratis konto för att spara dina favoriter.

Sign in

Skapa ett gratis konto för att skapa önskelistor.

Sign in

Please sign in first.

Logga in